Hallo!

Pappa er i Liverpool. (Han kjøper sikkert noe fint til meg, hihi.) Men da må jeg være hos tante. Utrolig koselig her da, elsker meg her! Idag har vi vært i byen og kjøpt litt. Tante kjøpte en ''Have fun''-parfyme fra H&M, den lukter sykt digg! Itillegg, har vi kjøpt mat. Vi skal spise taco! namm.

Silje♥ 

Thea sov her fra inatt til idag, utrolig koselig! Snart skal vi begge på skolen, Thea skal gå før meg, fordi hun må ta bussen. Jeg må vente på treigingene mine, Pernille og Sofie, de kommer alltid så sent. ♥

Silje♥
Heihå! nå skulle jeg egentlig vært hos Silje! men.. jeg tar meg heller tid til å blogge så kommer jeg litt senere, tihi! joooo, jeg tror det egentlig blir litt sånn slækk dag i dag på skolen, siden vi skal på hvalfangstmuseet idag.. blir litt gøy tenker og håper jeg! og heldigvis tar vi bussen ned, orker virelig ikke å sykle, haha!


sorry for et lite bilde og, crappy kvalitet! jeg elsker webcam skjønner u!

Sofie♣
Halloo!

Vil bare si at jeg er veldig øm i armen, så kommer ikke til å blogge noe mere idag.. Vi har tatt vaksine mot livmorhals kreft, jævlig vond. 

Så Ronja er her, og vi skal snart til byen.  Tror jeg bare skal kjøpe 2 gensere fra Gina T.
Vi snakkees!

ronja beijb♥ (btw: JA, JEG HOLDER HO PÅ ROMPA, FORDI JEG ER SØT!)

Silje&Ronja♥
 
Halloo!

Da har jeg akkurat fikset meg ferdig, og venter på at mine to snupper kommer over for å hente meg. Imens hører jeg på Skrillex, elsker vrikelig sånne remix'er som de lager, mah love♥

 La Roux 'In for the Kill' - Skrillex remix♥

 Black Eyed Peas Rock That Body - Skrillex remix♥bestesangenee!


Silje♥

 
Hallo, Nå sitter Aisyah og Eira her sammen på kjøkkenet med meg, nå har vi gjort litt skolearbeid og vært flinke! Så nå sitter vi å gamer sånn Farm greier, også skal vi mekke oss noe mat, snakkes!


datanerd og armeridder!
sofie♥
Hallo!

Atm sitter Thea og jeg å ser på tv. Vi har akkurat har spist ogsånt. Snart så skal vi gjøre lekser tenker jeg, så må Thea hjem og så kommer hun tilbake! Thea skal kanskje sove her, så det blir woopwoop!


hohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohoho

Silje&Thea♥
 
Hallo, Nå er det ca. 1 år siden jeg fikk min første turndrakt! iløpet av året har jeg fått litt flere som jeg tenkte jeg kunne vise dere, enjoooy!
ignorer trynet mitt.


hvilken er finest?
sofie♥
Hallo!

Nå sitter jeg i stua hos tante og onkel. Vi skal snart spise vafler, noe som blir kjempe digg! Til middag hadde vi pannekaker, så jeg har egentlig hatt det ganske greit, sjø!Silje♥
 
Halloo!

Sofie og Anette var hos meg istad, men de måtte dra fordi jeg skulle til Sara! Så nå sitter jeg og Sara hos henne. Vi har akkurat spist pizza og skal bare slappe av resten av kvelden!


pbilde på fb akkurat nå. veldig koselig!

Silje&Sara♥

 
Tusentakk for alle de fine headerene. Spessielt takk til Anette sin som vi bruker nå, den var utrolig fin!

Idag overnatter jeg hos silje, har vært utrolig kos, kommer tilog med en liten videoblogg, bare kanskje da.. det var ikke noe spessielt, vi bare snakke egentlig.. silje ville speede den opp, men det får hun ikke lov til, hihi! fordi vi er faktisk ganske søte, menemen. nå tar vi kvelden!


sminkefri, taha!

sofie


 
Hallo!

Vi har en veldig kjedelig header akkurat nå, så vi lurte på om noen av dere der ute hadde lyst å lage en for oss?

Detaljer:
Dere kan bruke bildene under her!
Skrifttypen kan dere velge selv!
Skriftfargen skal helst være rosa slik at det matcher designet!
Resten kan dere finne på selv om dere vil!
Send headeren til: siljemadeleineh@hotmail.com!
Bildene dere kan bruke:


Håper dere vil hjelpe oss!

Silje&Sofie♥
 
Eller ikke? 
Tenker jeg skal begynne å rydde rommet nå, det er veldig rotete her, skjønner du!


FINT

FINT 2

FINT 3

silje♥
 
Hallo!

Sofie kom hit rundt halv åtte, og siden det har hun sittet på gulvet og gjort matteleksene sine, flinka!
Jeg har akkurat fikset meg ferdig, og når Sofie er ferdig med matten, skal vel hun det også.
Haha! Sofie sa akkurat at jeg kunne få 20kr om jeg gjorde leksene hennes for henne!


Etterpå skal forresten Sofie sove hos meg! Karoline kommer også en tur, vet ikke om hun skal soveover eller ikke, men utrolig koselig blir det!
HVA SKAL DERE IDAG?
 
Kjedelig, altså!

Skoleflink hun her altså!

woopwoop!

 Silje♥
Hallo!

Vi har vært på aktivitetsdag, noe som var sånn passe digg. Utrolig koselig med alle folka.
Sofie var med meg hjem etter skolen idag og vi har bare slappet av og spist litt. 


sofie ville ikke være med:(

Siljee♥
 
Nå sitter Rolf, Tor og Synne her, sykt kos! selvom, de er veldig opphengt av ipaden da.. tihi, menmen! Vi får vel kose oss så viser jeg outfit senere ikveld.. blogges!


sofiesynnerolftor♥
Hallo!

Da har lille meg(Silje) vært så flink å fått fikset en header!  Jeg har laget og fikset den inn helt selv. Akkurat nå er jeg utrolig stolt, haha! Headeren ble veldig plain, men vi skal lage en litt bedre en på fredagen eller lørdagen.

Hva synes du om headeren?

// Silje♥ 
Hallo!

Da stikker jeg på skolen. Sofie og Pernille har enda ikke kommet, men siden jeg er så snill, skal jeg vente litt til. Vi skulle egentlig hatt aktivitetsdag på skolen, men glad den ble avlyst. Det er reine tornadoen ute, da..Silje♥
 
Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen. Har tent i ca. 1 og en halv time nå, i masse regn og masse vind. Ikke spessielt gøy, menmen!


diggaa

Silje♥

 
Hallo!

Skoledagen gikk jo fint, iogmed at vi kom forseint, haha, bare Sofie's skyld, altså!

Men i hvertfall, snart kommer Thea, Martin, Ida og Jonathan hit. Blir koselig. Vi ekke sikre på hva vi skal enda, da.. Men det finner vi ut av, sikkert.

Før de kommer skal jeg ta meg litt kake, snakkes!

 


oj, nice!

SILJE♥
 
Hallo, akkurat nå.. hater jeg silje! Fordi hun blogget i innlegget mitt istad, jaja! Får vel bare leve med det, silje er nemlig ond.. JODAAAA, skolen var bra, alltid herlig og komme å se alle klassekamerater igjen, selv om jeg gleder meg veldig til ungdomsskolen da.. tihi!
alt fra h&m, hihi kjedelig!

Sofie♥
Hallo! Nå sitter jeg med silje sitt fine rosa tastatur, mens hun sminker seg. Jeg kom tidlig hit idag så vi kunne sminke oss og sånt sammen, og så ble det litt blogg da! sorry for misslykket design, vi skal fikse på det senere, vi ses!

Ok, Sofie ville egentlig ikke at jeg skulle blogge, fordi hun er ondskapsfull, men jeg gjør det alikavel! Sofie vekte meg kvart på åtte, sikkert fordi hun hater meg, så kom hun til meg rundt åtte. Nå sminker hun seg, uten aning om at jeg blogger litt på innlegget hennes.. Nå skal jeg kle på meg, så snakkes!


Sofie som blogger fra mitt fine rosa tastatur!

Blogginnlegget hennes så langt.

Rosa tastatur!

MEG, fordi jeg er så søt og blogger på Sofies blogginnlegg! (btw: har på pysj)

Kos dere videre!

Sofie&Silje♥
 

 

 

 
Hallo!

Vi er to jenter fra Sandefjord som elsker å blogge, så vi tenkte vi skulle lage blogg sammen! Vi blogger om alt, fra bildedryss til hva vi spiste til middag.UTROLIG SPENNENDE, ikke sant? jepp! Men dere får høre mere videre om oss!Silje&Sofie♥

Hei! Vi er to jenter fra Sandefjord som heter Silje og Sofie, det har du vel skjønt? Vi elsker begge å blogge, og vi blogger om egentlig alt mulig. Du kan kontakte oss på mail > siljesofieblogg@hotmail.com. Mens du enda er innom, legg igjen en kommentar!>

Legg oss til som venn


ARKIV

· September 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits siljeesofie - Tantes place


Hallo!

Pappa er i Liverpool. (Han kjøper sikkert noe fint til meg, hihi.) Men da må jeg være hos tante. Utrolig koselig her da, elsker meg her! Idag har vi vært i byen og kjøpt litt. Tante kjøpte en ''Have fun''-parfyme fra H&M, den lukter sykt digg! Itillegg, har vi kjøpt mat. Vi skal spise taco! namm.

Silje♥ 


  0 kommentarer på "Tantes place"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.