heyheyho! Nå er jeg og silje hjemme fra fagreli.. Vi har hatt det utrolig koselig, og vi rakk ikke spørsmåls runda, go little bad girl... men jeg skal kanskje være med hun og pernille idag, så da svarer vi sikkert på den! fordi silje, ble så sykt missfornøyd med alle klippene, vi lagde.. så det funka ikke! Nå ligger jeg å slæger i senga mi, etter å ha vært våken siden 7, også ser jeg på tingeling.. haha! filmen går nå på disney channel, haha! men, da ses vi senere i dag!


mordersnegle, hhohohohoho.. tatt selv, sony nex 3.

sofie
Hallo!

Da har vi kommet hjem fra verdens herligste uke med verdens herligste folk! Utrolig koselig å være med de fra Wennersborg og det var utrolig trist å si hade til dem når de skulle dra. Jeg gråt fordi de var så utrolig fantastiske alle sammen.. Vi fikk ikke sagt hade ordentlig på leirskolen så vi stoppa der de hadde stoppet for å spise slik at vi kunne si ordentlig hade ogsånt, det var snilt av lærerene!

Vi gikk lange turer på Hardangervidda osv, utrolig slitsomt med det var kjempe fint der da! Kommer til å savne alt med leirskolen og håper vi får sett de fra Wennersborg igjen!


// google. herligste stedet!

 

Atm er jeg med Pernille! Vi ser på at Andreas og Stian skater, savner de to!♥

Silje♥
 
Vi skal ha spørsmålsrunde før vi skal legge oss. Så send inn masse spørsmål så svarer vi på video!

Silje&Sofie♥
Vi peikaas!
Hallo! igår var Pernille og Emmalin hos meg, det var sykt koselig! Jeg ble mye bedre kjent med Emma og hun er kjempe snill! Vi satt litt på pcen ogsånt, drakk caffelattë.. og så tenkte jeg at vi kunne ha en liten photoshoot, det skulle blir litt sånn, punk og søt da. haha! Men vet ikke om jeg fikk det til å braaa, enjoy.
Tok de fineste bildene, ble veldig dårlig kvalitet.. men det er fordi de ble tatt i mørket!

Sofie♥
Hallo! Det har vært supert i Hellas, kjøpt litt som jeg kan vise dere! Nå sitter jeg på flyplassen som sist jeg blogget... Haha! Og er snart hjemme! Desverre reiser jeg på leirskole på mandag, sååå det blir ikkje blogging fra meg eller Silje,men vi gleder oss da! Vi snakkes!
Hallo!

Da har vi kommet hjem fra Tusenfryd! Utrolig koselig og vi fikk tatt masse gøyalt.

me and my girl

Silje♥

 
Halloo! Nå sitter jeg på kariåsen og venter på at Thea og pappa skal bli ferdige å trene! Utrolig kaldt, men jeg overlever nok.. Hva gjør dere atm?

- Silje <3

chiller med thea, ftw! // Bildet tatt med iphone4/instagram!

God morgen! Jeg sov hos Thea fra i går til idag, utrolig koselig. Før jeg kom til Thea igår, var vi på kino. Vi så på ''Johnny English reborn''. Vi stod opp for ca. tre kvarter siden, så vi ligger fortsatt i sengen. Med hver vår pc, fint liv!
Idag skal vi ikke så mye, vi har ingen planer enda, så vi får se!
 
Fine ansikter!

SiljeogThea♥
Hallo!

Da har jeg og Pernille akkurat sett på Åndenes makt! Veldig spennende, not? Også prøvde vi å filme at vi lagde muffins, men det funka ikke bra.. Så dere får desverre ingen video av det.. Nå skal vi se på Castle, så byebye!


sykt fint!

hehehehe, møkkamann på tur!

Silje&Pernille♥
 
Hallo, nå har jeg lasta ned blogg app på ipaden, så da blir det jo litt blogg for meg! Og for dere! Nå tipper jeg at jeg kanskje har sittet 3 timer på flyplassen i Amsterdam, men det er utrolig koselig egentlig siden vi er så mange folk! Dette er en greiesom vi har gjort i de 3 siste årene nå, at vi har reist i høst ferien sammen med 2 andre familier,i år er vi 12 til sammen tror jeg. Lurer på hva vi gjør neste år!
heybabes! Nu reiser jeg til Hellas om 6 timer..  jepp der hørte dere det, jeg reiser kl. 4! hahaha... også var det innkjøpene da, Jeg var både ibyen igår, idag(byrotte) og fått litt av mamma! Så får vise dokke da!

Vest og singlet fra h&m fikk av mamma!

Hals fra h&m 99,-

Votter og lue fra ginatricot begge 59,-

Fra stormberg 1199,-

 big foot altsåå, fra eurosko 999,-

Sofie♥
VIKTIGVIKTIG: Kommer kanskje ikke til å bli mye oppdatering denne og neste uken! Grunnen(ene) er:

1. Sofie drar til Hellas i morgen på seilbåt ferie! Hun kommer ikke til å blogge denne uken.
2. Vi skal på leirskole begge to uke 41. så denne uken her går til pakking
3. Må kjøpe ting jeg trenger osvosv.
4. Kommer kanskje ikke til å være mye hjemme.

Så kos dere med en uoppdatert blogg frem til lørdagen i uke 41. (Sofie sa jeg måtte lage dette innlegget, fordi hun ville ''banket'' meg ellers,haha!)

 


Atm er jeg med Pernille♥(Hun som er dopa over her) Hun skal sove over, så det jeg jo diggbart.. Vi har ikke gjort så mye, men vi spiller Sims 3. Herlig liv.

Siljee
 
Hallo! Nå sitter jeg og Sofie i stua og ser på fear factor! Utrolig gøyalt. Igår sov jeg over hos Sofie og Idag var vi i byen en tur. Dere får innkjøp senere! Snakkes!

- Silje
Sofie
Har akkurat kommet hjem fra Kariåsen. Thea spilte for gutter 14, flinka vår! De tapte da, sikkert fordi Thea var med.. Neida! Thea spilte braa! Nå skal vi se på CSI. nuss!♥

Silje,Sofie&Thea♥

Hei og hopp!

Nå skal jeg ned til hvaltorvet å ha oppvisning, grurer meg ikke ellernoe.. siden det er ikke dommere, hihi! men blir jo alltid litt nærvøs da, hvis jeg failer.. spesielt, når jeg har hopp! hahah, menmen, Jeg har hatt en ganske koselig dag med ronja, igår.. hun ble med på trening å litt sånt tok bilder, også var vi alene hjemme til rundt 1 tiden!


dopaaaa!

Sofie♥

SLÆGER! og ser på Csi, søtt?

Sofie♥
Btw, jeg har fått iPhone4??
Halloo!

Akkurat dusjet etter en herlig kamp! Vi vant hele 14-2! Utrolig bra spilt, jenter!♥

Men isåfall.. Idag har jeg vært med Thea, som vanlig.. Vi lagde en utrolig morsom film, eller, det synes i hvertfall vi, men vi har jo den dårligste humoren ever, men videoen er random, som gjør det morsomt.. Dere skal få se den i løpet av denne uken, har ikke redigert den ellernoe enda, så vi får se!
SMAKEBIT(Bilderr)


Hhaha, THEA!


Silje♥

 
Hallo!

Da har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen! utroooolig kjedelig dag.. 
Skyper med Thea nå, forresten! Hun kommer hit snart også skal vi spise taco, mm!♥ Livet er herlig.

søtetrollunger!

Silje


 
Hallo, Nå har jeg vært litt sløv! menmen.. Igår hadde jeg det veldig koselig med Pernille, Vi skulle egentlig ha photoshoot.. men, så ble det ikke mer enn noen få bilder i speilet, før strømmen gikk ut.. hihi! + at vi tok noen tramopline bilder dagen før der igjen, vellvell! kos dokke videre, det skal hvertfall jeg, hjemme alene!

Og det er JEG som har vært flink til å sminke oss, ordne oss på håret å nappe brynene til pernille!

Sofie♥
Hallo!

Pappa er i Liverpool. (Han kjøper sikkert noe fint til meg, hihi.) Men da må jeg være hos tante. Utrolig koselig her da, elsker meg her! Idag har vi vært i byen og kjøpt litt. Tante kjøpte en ''Have fun''-parfyme fra H&M, den lukter sykt digg! Itillegg, har vi kjøpt mat. Vi skal spise taco! namm.

Silje♥ 

Thea sov her fra inatt til idag, utrolig koselig! Snart skal vi begge på skolen, Thea skal gå før meg, fordi hun må ta bussen. Jeg må vente på treigingene mine, Pernille og Sofie, de kommer alltid så sent. ♥

Silje♥
Heihå! nå skulle jeg egentlig vært hos Silje! men.. jeg tar meg heller tid til å blogge så kommer jeg litt senere, tihi! joooo, jeg tror det egentlig blir litt sånn slækk dag i dag på skolen, siden vi skal på hvalfangstmuseet idag.. blir litt gøy tenker og håper jeg! og heldigvis tar vi bussen ned, orker virelig ikke å sykle, haha!


sorry for et lite bilde og, crappy kvalitet! jeg elsker webcam skjønner u!

Sofie♣
Halloo!

Vil bare si at jeg er veldig øm i armen, så kommer ikke til å blogge noe mere idag.. Vi har tatt vaksine mot livmorhals kreft, jævlig vond. 

Så Ronja er her, og vi skal snart til byen.  Tror jeg bare skal kjøpe 2 gensere fra Gina T.
Vi snakkees!

ronja beijb♥ (btw: JA, JEG HOLDER HO PÅ ROMPA, FORDI JEG ER SØT!)

Silje&Ronja♥
 
Halloo!

Da har jeg akkurat fikset meg ferdig, og venter på at mine to snupper kommer over for å hente meg. Imens hører jeg på Skrillex, elsker vrikelig sånne remix'er som de lager, mah love♥

 La Roux 'In for the Kill' - Skrillex remix♥

 Black Eyed Peas Rock That Body - Skrillex remix♥bestesangenee!


Silje♥

 
Hallo, Nå sitter Aisyah og Eira her sammen på kjøkkenet med meg, nå har vi gjort litt skolearbeid og vært flinke! Så nå sitter vi å gamer sånn Farm greier, også skal vi mekke oss noe mat, snakkes!


datanerd og armeridder!
sofie♥
Hallo!

Atm sitter Thea og jeg å ser på tv. Vi har akkurat har spist ogsånt. Snart så skal vi gjøre lekser tenker jeg, så må Thea hjem og så kommer hun tilbake! Thea skal kanskje sove her, så det blir woopwoop!


hohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohoho

Silje&Thea♥
 
Hallo, Nå er det ca. 1 år siden jeg fikk min første turndrakt! iløpet av året har jeg fått litt flere som jeg tenkte jeg kunne vise dere, enjoooy!
ignorer trynet mitt.


hvilken er finest?
sofie♥
Hallo!

Nå sitter jeg i stua hos tante og onkel. Vi skal snart spise vafler, noe som blir kjempe digg! Til middag hadde vi pannekaker, så jeg har egentlig hatt det ganske greit, sjø!Silje♥
 

Hei! Vi er to jenter fra Sandefjord som heter Silje og Sofie, det har du vel skjønt? Vi elsker begge å blogge, og vi blogger om egentlig alt mulig. Du kan kontakte oss på mail > siljesofieblogg@hotmail.com. Mens du enda er innom, legg igjen en kommentar!>

Legg oss til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits siljeesofie - Hjemme fra Leirskolen!


heyheyho! Nå er jeg og silje hjemme fra fagreli.. Vi har hatt det utrolig koselig, og vi rakk ikke spørsmåls runda, go little bad girl... men jeg skal kanskje være med hun og pernille idag, så da svarer vi sikkert på den! fordi silje, ble så sykt missfornøyd med alle klippene, vi lagde.. så det funka ikke! Nå ligger jeg å slæger i senga mi, etter å ha vært våken siden 7, også ser jeg på tingeling.. haha! filmen går nå på disney channel, haha! men, da ses vi senere i dag!


mordersnegle, hhohohohoho.. tatt selv, sony nex 3.

sofie


  0 kommentarer på "Hjemme fra Leirskolen!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.