Verdens beste is! Anbefales å kjøpe. Finnes i de fleste matbutikker, tror jeg.. jeg kjøper hvertfall fra meny! Mye bedre enn Ben&Jerryes og biligere!  Jeg liker alle isene fra "Dream ice" men, den her er best!


Sofie
Halloo!

Har planer om å tilbringe tiden min hos tante i helgen, med mindre noen søte små lurer på om vi skal finne på noe! Pappa er nemmelig i Sverige og jeg får ikke være hjemme alene.. 

Akkurat nå sitter jeg og fetteren min og looker på hver vår pc, utrolig sosialt.. Ellers så har jeg ikke gjort så mye idag.. Dro en tur på Elkjøp med tante istad fordi fetteren min skulle få ny pcskjerm(tvskjerm)..Bortskjemt.


gammelt

Silje♥


 
Hallo!

Da sitter jeg i stuen og ser på AFV. Trenger virkelig å få ledd ut litt! Folk er flinke til å drite seg ut på film, det skal de ha.
 

Favoritt!

Silje♥
 
Jeg har nå i det siste fått helt dilla på vårruller.. utrolig godt! jeg har spist det hver dag i 3 dager,det står faktisk 2 vårruller i ovnen nu, som blir de 5 rullene mine idag, mmmmm! jeg elsker det! bedre enn taco og kebab, men det slår ikke indisk fra kismat, det er enda bedre! Også blir det hjemmelagde vårruller imorgen.. yummy!


jeg spiser de med "sweetchilli" da blir det enda bedre! bildet er fra google!

Sofie
Hallo! Da stikker jeg snart på trening. Har ikke trent på en stund fordi jeg har gått på krykker.. Så da snakkes vi senere i kveld!Hallo!

Nå sitter Synne og jeg og ser på tangerudbakken! Synne kom til meg istad også spiste vi pitabrød♥nam!
Istad var jeg også på fotballkamp, det var iskaldt.. 


søtt #1

søtt #2

Silje
 
Topp // Gina T, Genser // Only, Bukse // Wow
heyheyho! Nå er jeg og silje hjemme fra fagreli.. Vi har hatt det utrolig koselig, og vi rakk ikke spørsmåls runda, go little bad girl... men jeg skal kanskje være med hun og pernille idag, så da svarer vi sikkert på den! fordi silje, ble så sykt missfornøyd med alle klippene, vi lagde.. så det funka ikke! Nå ligger jeg å slæger i senga mi, etter å ha vært våken siden 7, også ser jeg på tingeling.. haha! filmen går nå på disney channel, haha! men, da ses vi senere i dag!


mordersnegle, hhohohohoho.. tatt selv, sony nex 3.

sofie
Hallo!

Da har vi kommet hjem fra verdens herligste uke med verdens herligste folk! Utrolig koselig å være med de fra Wennersborg og det var utrolig trist å si hade til dem når de skulle dra. Jeg gråt fordi de var så utrolig fantastiske alle sammen.. Vi fikk ikke sagt hade ordentlig på leirskolen så vi stoppa der de hadde stoppet for å spise slik at vi kunne si ordentlig hade ogsånt, det var snilt av lærerene!

Vi gikk lange turer på Hardangervidda osv, utrolig slitsomt med det var kjempe fint der da! Kommer til å savne alt med leirskolen og håper vi får sett de fra Wennersborg igjen!


// google. herligste stedet!

 

Atm er jeg med Pernille! Vi ser på at Andreas og Stian skater, savner de to!♥

Silje♥
 
Vi skal ha spørsmålsrunde før vi skal legge oss. Så send inn masse spørsmål så svarer vi på video!

Silje&Sofie♥
Vi peikaas!
Hallo! igår var Pernille og Emmalin hos meg, det var sykt koselig! Jeg ble mye bedre kjent med Emma og hun er kjempe snill! Vi satt litt på pcen ogsånt, drakk caffelattë.. og så tenkte jeg at vi kunne ha en liten photoshoot, det skulle blir litt sånn, punk og søt da. haha! Men vet ikke om jeg fikk det til å braaa, enjoy.
Tok de fineste bildene, ble veldig dårlig kvalitet.. men det er fordi de ble tatt i mørket!

Sofie♥
Hallo! Det har vært supert i Hellas, kjøpt litt som jeg kan vise dere! Nå sitter jeg på flyplassen som sist jeg blogget... Haha! Og er snart hjemme! Desverre reiser jeg på leirskole på mandag, sååå det blir ikkje blogging fra meg eller Silje,men vi gleder oss da! Vi snakkes!
Hallo!

Da har vi kommet hjem fra Tusenfryd! Utrolig koselig og vi fikk tatt masse gøyalt.

me and my girl

Silje♥

 
Halloo! Nå sitter jeg på kariåsen og venter på at Thea og pappa skal bli ferdige å trene! Utrolig kaldt, men jeg overlever nok.. Hva gjør dere atm?

- Silje <3

chiller med thea, ftw! // Bildet tatt med iphone4/instagram!

God morgen! Jeg sov hos Thea fra i går til idag, utrolig koselig. Før jeg kom til Thea igår, var vi på kino. Vi så på ''Johnny English reborn''. Vi stod opp for ca. tre kvarter siden, så vi ligger fortsatt i sengen. Med hver vår pc, fint liv!
Idag skal vi ikke så mye, vi har ingen planer enda, så vi får se!
 
Fine ansikter!

SiljeogThea♥
Hallo!

Da har jeg og Pernille akkurat sett på Åndenes makt! Veldig spennende, not? Også prøvde vi å filme at vi lagde muffins, men det funka ikke bra.. Så dere får desverre ingen video av det.. Nå skal vi se på Castle, så byebye!


sykt fint!

hehehehe, møkkamann på tur!

Silje&Pernille♥
 
Hallo, nå har jeg lasta ned blogg app på ipaden, så da blir det jo litt blogg for meg! Og for dere! Nå tipper jeg at jeg kanskje har sittet 3 timer på flyplassen i Amsterdam, men det er utrolig koselig egentlig siden vi er så mange folk! Dette er en greiesom vi har gjort i de 3 siste årene nå, at vi har reist i høst ferien sammen med 2 andre familier,i år er vi 12 til sammen tror jeg. Lurer på hva vi gjør neste år!
heybabes! Nu reiser jeg til Hellas om 6 timer..  jepp der hørte dere det, jeg reiser kl. 4! hahaha... også var det innkjøpene da, Jeg var både ibyen igår, idag(byrotte) og fått litt av mamma! Så får vise dokke da!

Vest og singlet fra h&m fikk av mamma!

Hals fra h&m 99,-

Votter og lue fra ginatricot begge 59,-

Fra stormberg 1199,-

 big foot altsåå, fra eurosko 999,-

Sofie♥
VIKTIGVIKTIG: Kommer kanskje ikke til å bli mye oppdatering denne og neste uken! Grunnen(ene) er:

1. Sofie drar til Hellas i morgen på seilbåt ferie! Hun kommer ikke til å blogge denne uken.
2. Vi skal på leirskole begge to uke 41. så denne uken her går til pakking
3. Må kjøpe ting jeg trenger osvosv.
4. Kommer kanskje ikke til å være mye hjemme.

Så kos dere med en uoppdatert blogg frem til lørdagen i uke 41. (Sofie sa jeg måtte lage dette innlegget, fordi hun ville ''banket'' meg ellers,haha!)

 


Atm er jeg med Pernille♥(Hun som er dopa over her) Hun skal sove over, så det jeg jo diggbart.. Vi har ikke gjort så mye, men vi spiller Sims 3. Herlig liv.

Siljee
 
Hallo! Nå sitter jeg og Sofie i stua og ser på fear factor! Utrolig gøyalt. Igår sov jeg over hos Sofie og Idag var vi i byen en tur. Dere får innkjøp senere! Snakkes!

- Silje

Hei! Vi er to jenter fra Sandefjord som heter Silje og Sofie, det har du vel skjønt? Vi elsker begge å blogge, og vi blogger om egentlig alt mulig. Du kan kontakte oss på mail > siljesofieblogg@hotmail.com. Mens du enda er innom, legg igjen en kommentar!>

Legg oss til som venn


ARKIV

· Oktober 2011 · September 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits